Gymet

Det blev en sväng till gymet och löpbandet. 60 min blev till 9 km, bra jobbat av mig. Min plan är att klara milen under timmen men just nu koncentrerar jag på att orka 60 min.
Nu lite tvätt och fix innan vi åker till storebror 2 på landet på skaldjursafton och Stjärnorna på slottet. Jaa sticka lite också förstås, raggisar till extra sonen.

Rensning pågår

Vaknade kl 11 och känner att jag är tillbaka i vår tid, skönt! Men är inte tilltäckligt alert för några större ansträngningar. Min ambition är gymet på eftermiddagen men njaa kanske inte eller joo!
Jag började rensa och plocka bland mina garner och sånt vilket är en skön sysselsättning. Jag tycker verkligen om när det är ordning och reda bland saker och ting! Nu får jag koll och blir kreativ!


Jorå...

Mannen och jag tog en taxi till denna fina och mysiga garnbutik!

New York

Jag och familjen spenderar julen i New York! Idag har vi shoppat lite och lärt oss hitta. I morgon fortsätter vi upptäcka staden och då står garnaffär med på listan, tjohoo!

God Jul

Vantar

Några par vantar som är färdiga!

Tredje advent

Tredje advent är här och det tycker jag känns skönt! Dagen bjuder på tvätt, glögg, stickning och julskinka som ska fixas! Vi fuskar lite med julmat den här sista veckan innan jul eftersom vi åker bort hela julhelgen. Stickningen handlar om att sticka tummar och fästa trådar på vantar till arbetskamrater.

I am back...

 
Trodde denna höst skulle bli annorlunda på något sätt och på sätt och vis har den väl det men...Har haft en period nu då jag helt enkelt inte har haft lust eller ork för stickningen. Har börjat sy lite på ett lapptäcke och kämpat på med en tröja. Men nu är jag back och har massor av energi och lust att sticka igen. I fredags trotsade jag köpstoppet vad gäller garn och köpte några nystan Nepal från Drops i härliga färgen och i går var jag tillbaka och köpte fler. Nu blir det vantar till att börja med. Och det går åt nu -16 visade termometern tidigare, puh!
 
 
 
                                                        
 
 
 
 

cathawithlove

En blogg om handarbete och lite pyssel.

RSS 2.0