Sycirkel

 
 
 
 
I går var det dags för sycirkeln igen, kul! Alla pysslar med olika saker och jag var tvungen att fota en vänninas fina gästsockor som hon stickat och som hon nu piffar till med pärlor och band. De är så söta! Själv sydde jag fast några knappar i diverse klädesplagg som hade lossnat. Och så virkade jag några mormosrrutor av lite restgarner. Sånt där skönt att ta fram när man sitter tillsammans och pysslar och pratar.
 
 
 

Varm o go!

Åh vad roligt det är när arbeten är färdiga!

Inte många varv kvar ...

Nu är det inte många varv kvar på min poncho. Sen ska det bara virkas en kant runt. Målet är att bli färdig under helgen:)
På förmiddagen var jag på stickcafe hos favoritaffären vad gäller garn här i stan. Underbart utbud av garner och en lika underbar ägarinna som dessutom kan det mesta skulle jag tro gällande stickning, Nystvindan, http://www.nystvindan.se">www.nystvindan.se

Många projekt på gång!

Tänk vad tiden springer iväg så fort jobbet har dragit igång! Men men här är det inget fel på ideér eller projekt av olika slag utan det är som sagt snarare tiden som inte räcker till för allt jag vill hinna med :)
Städade min garderob och fann flera par jeans som inte används och som nu blir omsydda till kjolar. Ett par blå jeans med en liten spetskant blev en härlig kjol. I morgon på sycirkeln ska jag ge mig i kast med ett par svarta jeans som ska få en rödblommig kant nertill.
 
 
Stickar en mjuk och go poncho
 
 
 
 
samt ett par långa sockor till mig själv också.
 Ha en fortsatt skön söndag! Själv ska jag nu förbereda jobbveckan, packa syväskan för morgonkvällens härliga sycirkel och sedan dra några varv med stickorna framför Tv:n.
 

cathawithlove

En blogg om handarbete och lite pyssel.

RSS 2.0