Härliga vår!

Då är påsklovet 2014 till ända och det har varit superskönt! Jag har njutit av ledigheten, solen och värmen. Blir så inspirerad och kreativ när jag känner att värmen och ljuset är här. Så jag tog och gjorde färdigt filten av restgarner, fixade på balkongen med blommor och städning. Jaa till och med oljade möbler som stått ute och blivit fula. 
 
 
 
 
Här har vi morgonsol och det är underbart att sitta här med frukosten och morgonkaffet!
 
Under helgen har vi hunnit med 65-årskalas och haft svärfar här hela helgen. Hittade Gullvivor och då är det vår.
 
                                      
 
 
Stickar på med sockor till Dödergökssockutmaning men gör lite andra saker också. Har lite svårt att hålla mig till en sak i taget. Stickar en sjal och började på en ny virkad filt med inspiration från Bautawitch, virkar i Tilda och virknål 3,5. 
 
 
 
 
 

Färgglada sockor färdiga

 
 
De färgglada sockorna är färdiga de blev dock lite små åt mig men passar dotterns små fötter perfekt! Har börjat på ett par i avbruten mosstickning, blev inspirerad av Dödergök
 
 
 
 
 

Påsklov

Jaa då är påsklov 2014 påbörjat och det är skönt! Har fikat med en kollega, pysslat lite hemma och stickat färdigt första sockorna i Dödergöks sockutmaning. Ett par kortare strumpor med lite picotkant, mönster från Nysta och garn från skåpet, Strumpgarn bomull och ull.
 
 
 
     Började på andra paret, ett par klassiska sockor från Drops
 
 
 

Sockutmaning

En fantastiskt duktig stickerska, Dödergök,  har dragit igång en utmaning i sockstickning under april- september. Jag antog den och min ambition är att sticka ett par sockor i månaden under den här tiden! Ett par är på gång! Virkning

Hittade en halvfärdig filt som jag tog tag i. Detta kan bli ett evighetsprojekt men bestämde mig för att avsluta den.    

          

cathawithlove

En blogg om handarbete och lite pyssel.

RSS 2.0