Inte en maska på flera dar'

Jobb och studier, tvätt och städ, handla och laga mat sen tog orken och tiden slut! Men i morgonkväll åker stickningen fram för allt det där andra är redan fixat! Jag har planerat och arbetat från min lista. 
 
 

Vi har det rätt så bra!

Vi tänder ljus, bakar en kaka, dricker te, läser en stund, stickar ett par varv och myser i soffan medan regnet piskar mot fönstren! Vi har det rätt så bra, flickan min och jag, när pappan är och arbetar därborta i Rezekne. Fast vi saknar honom! 
Ännu en vecka

Fredagen avslutades med fika på mysiga Tingsgården i sällskap av finfina kollegor, solen värmde och humöret på topp! Senare bar det i väg på festligheter med "tågtjejerna", alltid lika roligt att träffas! Syskonkärlek
Lycka

Lyckokänslan när yngsta barnet klarar körkortet är obeskrivlig!  
Lyckan att ha ett underbart arbete med fantastiska kollegor och elever! I dag mentorsdag med teater och skoljogg. Inte varje dag jag lan motionera på arbetstid! 

Stickar i kväll

Fixade listan igår förutom att sticka. Var med dottern till bästa garnbutiken i stan, Nystvindan, köpte garn till tröja som mormor ska sticka. Blev inspirerad av besöket så stickorna åkte fram i kväll. Härligt! 
Härliga söndag

Förkylning i veckan, alvedon och halstabletter men nu är det bättre, veckorna går i rasande fart, varje morgon är som ett maratonlopp som inte tar slut förrän jag ligger i sängen, sen drar det igång igen när klockan ringer! Gårdagen bestod av kurslitteratur och skrivande, roligt men det tar tid. Hann med en promenad och kaffe med fina E och söta A. Vill sticka en stund men hittar inte orken! 
Dags för lista kanske! 
Rösta 
Tvätta
Dammsuga
Handla
Sticka


Riktigt vykort med posten

Vad roligt att hitta ett riktigt vykort bland reklam och fönsterkuvert i posten! Det skickas för lite kort och vanliga brev i dagens IT-samhälle! Alla använder sig inte av sociala medier så jag vill slå ett slag för riktiga vykort och brev! 
Ha en bra lördag och njut av höstsolen, själv åker jag till Mdh i Västerås på språkutvecklingskurs! 


Fredag igen

Ja i morgon är det fredag igen, veckorna springer i faslig fart både på arbetet och hemma. Det är konstigt det där med tid, att tid kan upplevas så olika. Ibland känns en timme som tre, men igår när jag direkt efter arbetet var på kursuppstart från kl 16-19 kändes tre timmar som en, skumt! 


Kvällslektyr

Listor är effektivt

För mig är listor effektivt! Fick det mesta på min lista gjort under helgen och en lite annat också! Kanske listor/schema är en yrkesskada för min del? Men vad gör det så länge det funkar och känns bra! 
Måndagskvällen började med en långpromenad med hunden därefter broccolisoppa med nybakat bröd, en kopp te och äppelkaka i sällskap av finfina L och dottern. Härlig början på veckan! 

Tröjan till lilla A passade perfekt! 
cathawithlove

En blogg om handarbete och lite pyssel.

RSS 2.0